6. Geleneksel Modern Yabancı Dil Şenliği

Okulumuz Modern Yabancı Diller Zümresi tarafından her yıl düzenlenen bahar şenliğine bu yıl da katılım ve ilgi büyüktü. 6.sını düzenlediğimiz Modern Yabancı Dil Şenliğimizde velilerimizin ve öğrencilerimizin coşkulu katılımı ile çeşitli etkinlikler ve gösteriler düzenlendi. Ayrıca dil yarışmalarının yer aldığı şenlikte kazananlara da ödüller verildi. Keyifli dolu dakikalar geçiren öğrenci ve velilerimize katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

6. Geleneksel Modern Yabancı Dil Şenliği 1 6. Geleneksel Modern Yabancı Dil Şenliği 2 6. Geleneksel Modern Yabancı Dil Şenliği 3 6. Geleneksel Modern Yabancı Dil Şenliği 4 6. Geleneksel Modern Yabancı Dil Şenliği 5 6. Geleneksel Modern Yabancı Dil Şenliği 6 6. Geleneksel Modern Yabancı Dil Şenliği 7 6. Geleneksel Modern Yabancı Dil Şenliği 8 6. Geleneksel Modern Yabancı Dil Şenliği 9