Jale Tezer Lisesi Bilkent Üniversitesinde Onur Listesinde

MUNBU konferansına hem lise hem üniversiteden olmak üzere Türkiye’nin her yerinden 485 katılımcı yer almıştır. Lise ve üniversite öğrencileri için düzenlenen bu en prestijli konferanslarda 14 ile 25 yaş arasındaki tüm katılımcılar İngilizce konuşarak dünya sorunlarına çözüm getirmeyi amaçlamıştır. Sadece İngilizcemiz ile değil aynı zamanda genel kültürümüzü de en etkin şekilde kullandığımız bu konferansta 10 Fen-A sınıfından Aybars PEKTAŞ adlı öğrencimiz ise NATO komitesinde Bulgaristan’ı temsil ederek “HONORABLE MENTION” (şeref ödülü) almaya da hak kazanarak hem kendi kariyerine hem de MUN kulübüne bir başarı daha kazandırmıştır. Öğrencimiz Aybars PEKTAŞ özgeçmiş dosyasına ekleyeceği bu değerli sertifika ile kariyerine bir başarı daha katmıştır.