Başarılarımız / BİLİM - SANAT - SPOR

MATEMATİKTE ÜSTÜN YETENEKLİLER PROJE OKULU BAŞARIMIZ.

Tübitak ve Hacettepe Üniversitesinin desteklediği, 04.01.2014 tarihinde gerçekleştirilen “Matematikte Üstün Yetenekliler Proje Okulu” projesinin 3. aşamasını da başarı ile geçip Ankara’nın matematikteki en iyi 20 öğrencisi arasına girmeyi başaran 8/A öğrencimiz Ece Önder ile gurur duyuyoruz.

Öğrencimiz, proje kapsamındaki ilk etkinlik olarak, yarıyıl tatilinde 5 gün 5 gece Dikmen Asrın Park Otelde konaklayıp, bu süre boyunca matematik proje seminerlerine katılıp yoğun matematik kursları ile kendisini geliştirme imkanı bulmuştur.

Kurs programından sonra kendisine sorduğumuzda, ‘’Öncelikle bulunduğum yerden gurur duydum. Değişik sunumlar ve derslerin bana farklı bir bakış açısı kattığımı düşünüyorum. Ve tabi ki başta bu fırsatı bana tanıyan matematik öğretmenim Hasan Çelikel’e ve tüm okuluma teşekkür ediyorum.’’ dedi. Bizler de kendisini tebrik ediyoruz.

8/A öğrencimiz Ece Önder, bu başarısı ile ailesini ve bizleri çok gururlandırmıştır. Kendisine, çabalarından dolayı teşekkür ediyor, ömür boyu başarılarının devamını diliyoruz.

image image image image