Young Reporters for the Environment (Çevrenin Genç Sözcüleri) Yarışmasında 11-14 yaş Kategorisinde Fotoğraf Dalında Türkiye Birincisiyiz.

Young Reporters for the Environment (Çevrenin Genç sözcüleri) yarışmasına Montessori Öğretmenlerimiz Rabia CANKARA - Burcu KAYALI, İngilizce Öğretmenimiz Büşra Elmas ve Fen Bilgisi Öğretmenimiz Serkan KILINÇ’ın işbirliği ile katılan 5.sınıf öğrencimiz Metin Metehan AKIN, Türkiye’den 44 okulun katıldığı ve TÜRÇEV( Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) tarafından düzenlenen yarışmada 11-14 yaş Kategorisinde fotoğraf dalında Türkiye Birincisi olmuştur. YRE- 2016 yarışmasında Jale Tezer Koleji olarak öğrencilerimiz hem fotoğraf hem de video dalında katılım sağlarken, elde ettikleri sonuç ile yarışmanın uluslararası ayağına katılmaya hak kazanmıştır. 25’ den fazla ülkede 11-21 yaş arası öğrencilerin katıldığı YRE- 2016 Uluslararası yarışmanın sonuçları 5 Haziran 2016 Dünya Çevre Gününde açıklanacaktır. Jale Tezer Ailesi olarak öğretmenlerimizi ve öğrencimizi yürekten kutluyor,  çevreye verdikleri bu değerin hiç bitmemesini diliyoruz.

CEVRENİN GENC SOZCULERI PROGRAMI 2015-2016 ULUSAL SONUCLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Young Reporters for the Environment Nedir?
Young Reporters for the Environment( Çevrenin Genç Sözcüleri) programı sürdürülebilir gelişim için eğitim çerçevesinde faaliyet gösteren uluslar arası bir gençlik ağıdır. 25’ den fazla ülkede yaşları 11 ile 21 arasında olan genç sözcüler çevre sorunlarını araştırıp inceler, çözüm bulur.