Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi YKS Provası Gazetelerde - Posta Gazetesi

Posta Gazetesi Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi YKS Provası Gazetelerde - Posta Gazetesi

11 Mayıs 2018

Jale Tezer Koleji Anadolu ve Fen Lisesi tarafından iki üniversitede yapılan "YKS Provası" Posta gazetesine haber oldu. Haber metni şöyledir:

Jale Tezer'lilere Prova Sınavları

Jale Tezer Okulları, öğrencilerin sınav stratejilerini geliştirmek ve heyecan-kaygı kontrollerini artırmak amacıyla 11 ile 12'nci sınıflara yönelik YKS prova sınavları gerçekleştirdi. TED Üniversitesi'ndeki sınavda ÖSYM kuralları esas alındı. Öğrenciler bu sayede kurallara uymanın, kaygı kontrolü, zaman yönetimi, bilgiyi dış uyaranları kontrol altında tutarak çoktan seçmeli sorulara yansıtabilmenin önemini kavradı. Böylece üniversite sınavı önce farkındalıklarını artırdı.