Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

18 Şubat 2018 tarihinde yaptığımız Anadolu ve Fen Lisesi Öğrenci Kabul ve Bursluluk Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçları, kayıt ve kontenjanlarımızla ilgili detaylı bilgi  almak için sizleri okulumuza bekliyoruz.

Sınav sonuçlarını görmek için tıklayınız.

Sınav sonuç sistemi açıldıktan sonra;

• "Giriş Yap" butonuna tıklayınız.
  • Öğrencimizin TC Kimlik numarasını girerek "Giriş" butonuna tıklayınız.
  • "Sınav Sonucunu Öğrenmek İçin Tıklayınız" butonuna tıklayınız.
  • Sınav sonuç belgesi İnternet hızınıza da bağlı olarak hazırlanacaktır. Bu aşamada biraz beklemelisiniz.
  • Sınav sonuç belgesi hazır olduğunda karşınıza "İndir" butonu gelecektir. Bu butona tıklayarak sınav sonuç belgesini indirebilirsiniz.

Kayıt hakkı kazanan ASİL ve YEDEK ÖĞRENCİ LİSTESİ için tıklayınız.

SONUÇLARINI GÖREMİYORSANIZ:

Öğrencimizin TC Kimlik numarasını optik forma yanlış girmesi durumunda sınav sonucu görüntülenemeyecektir.  Bu durumdaki öğrencilerimizin sınav sonuçlarını öğrenmek için sizleri okulumuza bekliyoruz.