Lise Öğrencilerimizden İngilizce Başarısı

Özel Jale Tezer Fen Lisesi öğrencilerimiz Aybike Berrak Özdemir, Serap Öğüt ve Irmak Turhal, Çankaya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Mütercim Tercümanlık bölümlerinin ortak hazırladığı her yıl düzenlenen tüm Türkiye'den öğrencilerin katıldığı “Yabancı Dilde Öğrenme Nasıl Olmalıdır?” konulu 8. Yazın Yarışmasına katılarak ilk 50'ye girdiler. 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü çoktan seçmeli sınavda ilk 15'e girerek okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ettiler.  Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.