Montessori İlkokulu ve Anaokulu Kayıtları Başlamıştır

54 YILLIK EĞİTİM BİRİKİMİMİZ İLE BİR ÇOCUĞUN MUTLU VE BAŞARILI BİR BİREY OLMAK İÇİN İHTİYAÇ DUYACAĞI NE VARSA ONU SAĞLIYORUZ

Jale Tezer Eğitim Kurumları uzun yıllardır okulculukta elde ettiği deneyimi ile oluşturduğu dengeli eğitim kültürünü; idealizm ve sevgi ile öğrencilerine yansıtmaya, yaşatmaya devam etmektedir.

Jale Tezer Eğitim Kurumları; Montessori Anaokulu, IS Anaokulu, Montessori Entegre İlkokul, Ortaokul, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Temel Lise ve Spor kompleksi olarak eğitime, öğretime, sanata ve spora 54 yıldır başarıyla emek ve hizmet vermeye devam etmektedir. Dünyanın en önemli eğitim programları; IB (Uluslararası Bakalorya), EDEXCEL SCHOOL (İngiliz Devlet Okulları Resmi Sınav Merkezi) ve MONTESSORİ ile eğitim veren okullarımız uluslararası standartlara ve ayrıcalıklara sahip bireyleri ülkemize ve dünyaya kazandırmaktadır.

2018-2019 Eğitim döneminde aramıza katılmak isteyen veli ve öğrencilerin dikkatine;

  • Anaokulu 3-4-5 yaş sınıflarımıza mülakatla öğrenci kabul edilecektir;
    3 yaş gruplarımıza 2015 doğumlular
    4 yaş gruplarımıza 2014 doğumlular
    5 yaş gruplarımıza 2013 doğumlular başvurabilecektir.
     
  • 1.Sınıf kayıtlarımızda Jale Tezer anasınıfı öğrencilerinin kayıt önceliği bulunmakla birlikte dışarıdan 1.sınıflarımıza belirlenen ek kontenjan dâhilinde öğrenci mülakatla öğrenci kabul edilecektir.
     
  • İlkokul 2,3 ve 4.sınıflarımıza 10 Mart 2018 den sonra açılacak kontenjanlar dâhilinde öğrenci kabul edilecektir. 2. sınıflarımıza mülakatla, 3. ve 4.sınıflarımıza sınav ve mülakatla öğrenci kabul edilecektir.
     
  • 3, 4, 5, 6 ve 7.sınıflarımıza 11 Mart 2018 de yapılacak olan giriş sınavı ve ardından gerçekleştirilecek mülakatlarla kontenjan dâhilinde öğrenci kabul edilecektir.
     
  • Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi (IB-DP) 8, 9, 10 ve 11.sınıflar için 18 Şubat 2018 günü yapılacak sınavla, belirlenen kontenjan dâhilinde öğrenci alınacaktır.