ÖZEL JALE TEZER FEN LİSESİ 10.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMASI

Özel Jale Tezer Fen Lisesi İngilizce Lise Zümresi tarafından organize edilen "Who Wants To Be A Millionaire?” adlı İngilizce Bilgi Yarışması, 06.12. 2017 Çarşamba günü Özel Jale Tezer Fen Lisesi Konferans Salonu'nda yapıldı.

1o Fen A Sınıfı'ndan İrem Güz'ün sunuculuğunu yaptığı, 9. 10. ve 11. Sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışma, İngilizce'nin Jale Tezer Koleji'nde bir yaşam tarzına dönüştürülmesine büyük katkı sağladı.

Öğrencilerin İngilizce olarak çektikleri kısa filmler yarışma formatına entegre edilerek, yabancı dil eğitimi kitaplar ve sınıf ortamıyla sınırlanmayıp, gerçek yaşamda uygulanır hale getirildi. İngilizce,, tarih, coğrafya, müzik, tiyatro, edebiyat, sanat, spor ve güncel konulardan sorular sorulan yarışmada 12. soruya kadar doğru cevaplar veren Thunder grubu Cuma günü yapılacak yarışmada 1O Anadolu A sınıfı öğrencilerle karşılaşacaklar.