Yarı Yıl Tatili

Okulumuza kısa bir ara verdik ama unutmayın hayat uzun ve kısa aralar kabul etmez. O yüzden bol bol okumalısınız çocuklar. Okuyun, araştırın ülkeden ve dünyadan haberiniz olsun. Projeler üretin. Üretin ki dünyaya hizmetiniz olsun. Sevin. Karşılıksız sevin. Sadece insanları değil doğayı, hayvanları da sevin. Sevin ki doğa çaresiz, hayvanlar aç susuz kalmasın. Doğanın korunmasında neler yapabileceğinizi düşünün. Bu küçücük kısa ara bitip tekrardan döndüğünüzde hep birlikte hayata geçirelim. Bu dünya için ne kadar değerli olduğunuzu unutmayın. Yürüyün çocuklar hiç durmadan yürüyün... Bu ülkenin her birinize ihtiyacı var.

Karne heyecanı yaşayan tüm öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz. Kısa bir ara.

Yarı Yıl Tatili Yarı Yıl Tatili