Yeni Jale Tezer Bilim Fen Okulları Çayyolu'nda Açılıyor

JALE TEZER TEMEL LİSEMİZ, 2019-2020 eğitim yılında güçlü eğitimi ve mevcut öğretmen kadrosu ile  JALE TEZER ÜMİTKÖY BİLİM FEN KAMPÜSÜne, ÜMİTKÖY’e TAŞINACAKTIR.

Açık adres: Eskişehir Yolu  Ümit Mahallesi Meksika Cad. No:49 Ümitköy (GORDION AVM ARKASI ) 2019-2020 eğitim öğretim yılında yeni kampüsünde Fen Lisesi – Anadolu Lisesi - Ortaokul olarak eğitim öğretim vermeye devam edecektir KAYIT ÖN GÖRÜŞMELERİ BAŞLAMIŞTIR.  ORAN JALE TEZER ANADOLU ve FEN LİSESİ KAMPÜSÜMÜZ ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA ORAN KAMPÜS (AYNI BİNASINDA ) EĞİTİM – ÖĞRETİMDE BAŞARININ ADRESİ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.

DERSHANE + OKUL MODELİ EĞİTİM sistemini 21 yıldır okullarımızda başarıyla uygulanmaya devam etmektedir. ÖZEL JALE TEZER OKULLARI bu değişim sürecinde sürdürmekte olduğu eğitim modeline yine devam edecektir. DERSHANE+ OKUL eğitim modeli eğitimin sonuçlarını yıllara göre kazanan öğrenci listemize web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Okullarımızda senelerdir LGS ye (Liselere Hazırlık Programı ) Öğrenci hazırlayan bir kurum olarak üstün başarılara imza atmıştır. İleri düzeyde İngilizce eğitimi ve 5 farklı 2.yabancı dil seçeneği ile hem konuşur hem yazar seviyesinde yabancı dil eğitimi verilmektedir Ayrıca, MEB müfredatının yanı sıra LGS hazırlık programı ile 5.sınıftan 8.sınıfa kadar bir bütünlük içerisinde eğitim programımızı sürdürmekteyiz.

Alanında uzman eğitimci yazar kadromuz ile MEB’in belirlediği ders saatlerinin üstüne soru çözüm saati, grup etütleri , sınıf soru çözüm saatleri, özel ders kalitesinde birebir etüt uygulamaları, akşam çalışmaları , hafta sonu programları deneme sınavları, tarama sınavları ve kamp programları ile DIŞARIDAN HİÇBİR KURSA ÖZEL DERSE İHTİYAÇ DUYMADAN sağladığımız eğitim modeli ile  DERSHANE + OKUL programımızı uygulayarak tüm öğrencilerimizin tercihlerinden iki tanesinden 1 tanesine yerleştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

12.SINIFTAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ SADECE OKULLARIMIZDA ALDIKLARI EĞİTİM İLE HEM TÜRKİYE’DE HEM DÜNYA ÜNİVERSİTELERİNDE BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETMİŞLERDİR.