Yüzme Takımımız Başarıya Doymuyor

23 Mayıs 2019 tarihinde Ankara Eryaman Kapalı Yüzme havuzunda düzenlenen MEB Okullararası Minikler B yüzme yarışları 35 okul 240 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Okulumuz kız yüzme takımımız katıldığı 4x50 Karışık  Bayrak yarışında Ankara 3.sü ve 4x50 Serbest Bayrak yarışında Ankara 3.sü olarak madalya kazandı. Erkek takımımız ise 4x50 Karışık Bayrak yarışında Ankara 3.sü olarak madalya kazandı.
Öğrencimiz Erdem;
50 Kelebek Ankara 5.si olarak büyük bir başarı ortaya koydu.

Kız yüzme takımımız girdikleri yarışlar puan toplamında Ankara 5.si, erkek yüzme takımımız ise Ankara 8.si olarak yarışı başarılı bir şekilde tamamladı. Yarışları toplamda 12 madalya ile tamamlayan Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
 
*-*-*-*
 
21-22 Mayıs 2019 tarihlerinde Ankara Eryaman Kapalı Yüzme havuzunda düzenlenen MEB Okullararası Minikler A yüzme yarışları 110 okul 544 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Okulumuz kız yüzme takımımız katıldığı 4x50 Karışık  Bayrak yarışında Ankara 4.sü olarak madalya kazandı.
Öğrencimiz Deniz D.;
50 Kelebek Ankara 5.si,
100 kelebek Ankara 4.sü olarak madalya kazandı.
Deniz, Defne, İnci, Ela, Yağmur Ada, İlay, Nehir’den
oluşan kız yüzme takımımız girdikleri yarışlar puan toplamında Ankara 3.sü olarak kupa kazandı. Erkek takımımız ise diskalifiyesiz ve başarılı bir şekilde yarışlarını tamamladı. Yarışları toplamda 5 madalya 1 kupa ile tamamlayan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.