K12NET Sınav Kayıt Sistemi Yardım Sayfası

Jale Tezer Bursluluk Sınavları için "K12NET Sınav Başvuru Sistemini" kullanabilirsiniz. Aşağıdaki işlem adımlarını takip ederek sınavlarımıza kayıt olabilirsiniz!

• http://oar.jaletezer.k12net.com web adresine giriniz.
  • Daha önceden k12net.com sistemi üzerinde herhangi bir hesabınız var ise "Giriş Yap" hesabınız yok ise eğer "Kayıt Ol" butonuna basınız.

• Kayıt Ekranında İstenilen Tüm Bilgileri EKSİKSİZ Doldurunuz!

• Eğer Öğrenci Tc sini girdiğinizde Daha Önce Sistemde Kayıtlı Tc Var Uyarısı Çıkarsa Giriş Yap Butonuna Basınız!

• Tc Kimlik No İle Direkt Kullanıcı adı ve Şifre Olmadan Giriş Yapabilirsiniz!
  • Eğer Kullanıcı Adı ve Şifrenizi Biliyorsanız Kullanıcı Adı ve Şifre Ekranından Giriş Yapınız!

• Giriş İşlemini veya Hesap Oluşturma İşlemini Tamamladıktan Sonra Okul ve Sınav Seçim Ekranından Okulu veya Sınav Seansı Seçip Kayıt Ol seçimini İşaretleyiniz! ve Kaydet Butonuna Basınız!

Kayıt İşlemini Tamamladıktan Sonra Eğer İsterseniz Aynı Ekran Üzerinden Sınav Belgesini İndirebilirsiniz.

• Seçtiğiniz seans bilgisinde bulunan "Sınav Giriş Belgesini Yazdır" butonuna tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT:

• Sınav başvurusu ile ilgili sistemsel bir problem yaşıyorsanız  sinav@jaletezer.k12.tr e-posta adresine e-posta atınız.
  • Sorun yaşamanız durumunda K12NET sınav başvuru sistemi yerine yedek başvuru sistemimiz olan formları kullanınız.
    • Jale Tezer İlkokul ve Ortaokul Giriş ve Bursluluk Sınavı Yedek Başvuru Sistemi için tıklayınız!
  • Jale Tezer Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavları için sınav başvuru sistemlerimizden herhangi birinde kaydınızın olması yeterlidir.