Jale Tezer Eğitim Kurumları;

Eğitim alanında marka olmayı başarmış idealist bir eğitimci ve kitap yazarının sadece eğitime adadığı yarım asırlık emeğinin ürünüdür. Türkçe öğretmeni olan Jale Tezer ve Fizik öğretmeni olan Yılmaz Tezer'in on binlerce öğrenciyi başarıya ulaştıran dershaneleriyle başlatmış oldukları eğitim yolculuğu açtıkları Jale Tezer Kolejiyle artan başarılarla devam etmiştir.

Jale Tezer Koleji kalabalık okulların aksine butik olarak planlanmış öğrencilerinin servislerde çok vakit geçirmeden şehrin göbeğinde eğitim alması planlanarak projelendirilmiştir.

Özel Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi’nin açılmasıyla daha da güçlenen kurum uluslararası boyutlara taşıdığı üstün eğitim kalitesi, zengin sosyal ve sportif aktiviteleri, akademik anlamda gösterdiği yüksek başarı oranları, kusursuz rehberlik hizmeti ve öğrenci başarısını destekleyen danışman öğretmen sistemi ile örnek bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

'Eğitimin her alanına katkı' felsefesiyle anaokulundan liseye, eğitim ve öğretimin pek çok alanında faaliyet gösteren Jale Tezer Eğitim Kurumları sürekli eğitime yatırım yaparak büyüyen, ilerleyen uluslararası platformda kendine yer edinmeyi prensip edinmiş bir kurumdur. Bilgiyi özümseyen, araştıran, sorgulayan, problem çözme yetisine sahip, toplumsal sorumluluk duyan, çağdaş ve çağın gereği teknolojiyi kullanabilen Atatürkçü bireyler yetiştirmek Jale Tezer Koleji’nin temel felsefesidir.