Anadolu Lisesi

ÜRETKEN ÇOCUK VE ÖZGÜR RUHLU GENÇ

Lise, öğrencilerin farkındalığının ve üretkenliğinin arttığı, kendini onaylatmak adına özgür hareket etme eğilimde oldukları dönemdir. Bu sebeple onların hayallerini özgür bırakıyor ve hedeflerine kendini gerçekleştirmiş bireyler olarak ulaşmalarını sağlıyoruz.

Başarı bizim işimiz; çünkü nasıl başaracağımızı çok iyi biliyoruz. MEB’in lise programına ek olarak KURS + OKUL programıyla öğrencilerimizi dışarıdan hiç bir desteğe ihtiyaç duymadan yetiştiriyor ve onları en iyi üniversitelere taşıyoruz.

Bu programın yanı sıra İngilizce ve ikinci yabancı dil olarak Fransızca eğitim veren lisemiz öğrencilerinin dünya üniversitelerinin kapısını aralamalarını da sağlıyor.

Lisemiz IB-DP programı ile uluslararası diploma ile mezun olma imkanını da öğrencilerine sunmaktadır. Disiplini ve bireysel takibi eğitim kültürünün en temel ilkesi olarak kabul eden okulumuz keyfi devamsızlığa ve rehavete eğitim sisteminde yer vermez.

Başarı, sağlam bir kimlik, sağlıklı bir ruh hali ve mutluluk varsa anlamlıdır. Bu bilinçle öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişimlerini takip ediyor, onlara ihtiyaç duydukları her an bireysel destek veriyoruz. Öğrencilerimizi yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda yönlendiriyor. Lisemizden değerleri olan erdemli bireyler olarak mezun olmalarını temel amaç ediniyoruz.