En İyi Liselere Yerleştirmede Lider

Eğitim Politikamız

EN İYİ LİSEYE HAZIRLAR "Dershanesiz Eğitim"

İlkokulda atılan güçlü temeller ve yumuşak geçişli bir program ortaokulda yerini Sınavlara Hazırlık Akademisi'ne (Derhanesiz Eğitim) bırakır.

• Okulumuzda 6 gün eğitim verilir.
  • Okulumuz öğrencilerinin en büyük avantajı dershaneye ve özel derse ihtiyaç duymamalarıdır. Dershane ya da özel derse gidecekleri ek zamanı, kişisel gelişmeleri için kullanma şansına sahiptir.
  • İhtiyaç duydukları her an öğrencilerimize ücretsiz özel ders takviyesi yapılır.
  • Öğrencilerimize Jale Tezer Sınavları hazırlık yayınları liselere hazırlık yaprak testleri, ödev kitapçıkları, soru bankaları ve deneme sınavları ücretsiz olarak verilir.
  • Haftalık taramalar, aylık deneme sınavları ve kariyer merkezi faaliyetleri gibi stratejik planlamalarla öğrencilerimizi liselere giriş sınavlarında en iyi derecelere ulaşmalarını sağlarız.
  • Sınıflarımız ortalama 22-24 kişiliktir.
  • Araştıran, okuyan, oyun oynayan, sinema, tiyatro, opera vs. gibi faaliyetlerde kendilerini geliştiren, öğrenen ve ruh sağlığı düzgün çocuklar yetiştirmek temel hedefimizdir.