Öğrenci Takip Sistemi

"Çocuğunuza dair ne varsa bizimle birlikte siz de öğreniyorsunuz."

Kurum bünyemizde kullanılmakta olan K12NET sistemiyle velilerimiz öğrencilerimizin her anlamda takibini bilgisayar ve mobil üzerinden kullanılan sistem ile kolaylıkla yapabilmektedirler. Bu sistem ile okul yönetimimiz ve öğretmenlerimiz velilerimize anlık genel ve öğrenciye özel mesajlarını rahatlıkla ulaştırabilirler. Aynı zamanda velilerimiz de okul yönetimimize ve öğretmenlerimize aynı sistem üzerinden anlık mesajlarla ulaşabilmektedirler.

İnternet tabanlı bu sistem ile velilerimiz;

• Öğrencinin tüm derslerdeki devam - devamsızlığını gün, saat ve ders bazında görebilir.
  • Ödevlerinin yapılıp yapılmadığını takip edebilir.
  • Deneme sınavı sonuçları ve uygulanan tüm testlerdeki başarı ortalamaları grafikleri, öğrenci yazılı sonuçları ve ayrıntılı bilgileri, ödevlerin puan bazında sonuçlarını görebilir.
  • Öğrencimizin sınav, etkinlik ve performans sonuçlarına göre oluşturulan zorunlu ve bireysel etütlerini tarih – saat – öğretmen bazında takip edebilir.
  • Veli - öğretmen - öğrenci bilgi paylaşımı online yapılabilir.
  • Rehberlik birimi ile İnternet üzerinden görüşülebilir.