Ortaokul

Modern Yabancı Diller

DÜNYA STANDARTLARINDA İNGİLİZCE KONUŞUYORUZ

Cambridge, FCE ve Edexel Sınav Başarısı

• Öğrencilerimiz ortaokuldan İngilizcede A2+ seviyesinde mezun olur. Her yıl girdikleri Cambridge Movers, Flyers, KET, PET ve FCE sınavlarında başarı sağlayan öğrencilerimiz dünyanın en iyi liselerine kabul edilebilme imkânı elde ederler.
  • Öğrencilerimiz Edexcel sınavları ile Amerika'da 200 okul ve İngiltere'nin tüm okullarında geçerli uluslararası bir belge ile mezun olma ayrıcalığı elde ederek İngiltere kalitesinde yabancı dil eğitimi alma imkanına sahip olurlar.
  • Öğrencilerimiz ortaokulda İngilizce Matematik ve İngilizce Fen dersleri de alır. Bu sayede bilim dilini öğrenerek uluslararası sınavlardaki başarı oranlarını en üst düzeye çıkarırlar.
  • Öğrencilerimiz İngilizcenin yanı sıra yabancı uyruklu öğretmenler tarafından verilen Fransızca, Almanca, Rusça, İspanyolca ve Çince dillerinden birini seçerek 2 yabancı dil öğrenerek ortaokulumuzdan mezun olabilirler.