Özel Jale Tezer Fen Lisesi Öğrencilerimizden Doğayı Koruma Projesi

Fen Lisemizde 9.sınıf İngilizce A kuru öğrencileri ve İngilizce öğretmenleriyle başlattıkları doğayı koruma projesinde öğrencilerimiz ilk olarak okulumuz öğrencilerine doğanın önemi,neden korumalıyız,globalleşen dünyada doğanın önemini vurgulayan sunum gerçekleştirdiler,daha sonra temin ettikleri kolileri sınıflarında kendi zevklerine uygun olarak süsleyerek her katta 4 kutu olmak üzere dağıttılar.Metal,cam,plastik ve kağıt kutularından oluşan geri dönüşüm olarak okulumuz öğrencilerini harekete geçirmiş ve birlik içerisinde ‘doğaya sizde katkıda bulunun’ sloganıyla yolumuza devam etmekteyiz.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.