Baraj Puanlar

NOTLAR:

*2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN SADECE BARAJI GEÇEN ÖĞRENCİLERİN KAYDI ALINACAKTIR.

* BARAJI GEÇEN ÖĞRENCİ ADAYIMIZ OKULA KAYIT İÇİN REHBERLİK GÖRÜŞMESİNE ALINMAKTADIR

*ASİL OLARAK HAK KAZANMIŞ OLAN ÖĞRENCİLER 31 MART 2022 TARİHİNE KADAR KAYITLARINI YAPTIRABİLECEKLERDİR

* BURS KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ 2 MART 2022 ÇARŞAMBA TARİHİNDE TELEFON İLE ARANARAK BURS BİLGİLERİ VERİLMİŞTİR.

*SINAV SONUÇ BELGESİNE www.jaletezer.k12.tr adresinden YA DA OKULUMUZA GELEREK ULAŞABİLİRSİNİZ.

*KONTENJANIMIZ SINIRLI OLDUĞU İÇİN İLK GELEN VELİLERİMİZE ÖNCELİK HAKKI VERİLECEKTİR

NOTLAR:

* BURS KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ 16 ŞUBAT 2022 ÇARŞAMBA TARİHİNDE TELEFON İLE ARANARAK BURS BİLGİLERİ VERİLMİŞTİR.

*AYRINTILI BİLGİ ALMAK İÇİN SİZİ OKULUMUZA DAVET EDİYORUZ .

Jale Tezer Koleji