Jale Tezer Okulları Sömestir Satranç Turnuvası - 7 Şubat 2021

07 Şubat Pazar saat 11:00'de,  Lichess sitesi üzerinden online olarak düzenlenecek olan Sömestr Satranç Turnuvası detayları:

Turnuva Tarihi: 07 Şubat 2021 Saat:11.00

Turnuva Süresi: 100 dk

Turnuva Katılım Linki: https://lichess.org/tournament/XD1SvUtg

Turnuva Katılım Şifresi: JTK

Turnuva Canlı Yayın Linki: Jale Tezer Eğitim Kurumları YouTube Kanalı (İsteyen öğrenci ve velilerimiz canlı yayın linkinden müsabakaları analizleri ile takip edebilir.)

Katılımcılar: Tüm veli-öğrencilerimiz ve katılmak isteyen herkese açıktır.

Turnuvada verilecek ödüller;

*  İlk üç dereceye giren katılımcılara derece kupa ve madalyaları

Önemli Notlar:

*Turnuva katılım linkine tıkladığınızda açılan JTK Sömestir Arena sayfasında (hesabınızın açık olması gerekmektedir) katıl tuşuna basıp, şifreyi girdikten sonra turnuva sayfasında ‘’çekil’’ butonunu görüyorsanız kayıt işleminiz tamamlanmış demektir. Başlama saatinde turnuva ekranında olmanız yeterlidir. Maçlar otomatik olarak başlayacaktır.

*Turnuvaya katılan herkes, Turnuva Yönergesini kabul etmiş sayılır.

*Aşağıdaki Sömestir Satranç Turnuvası Ön Kayıt Formunu doldurmadan önce lichess.org sitesine kayıt olunuz. Turnuva kayıt işlemlerini doğru bir şekilde yapmak için lütfen Kayıt İşlemi Yönergesini inceleyiniz.

*Tüm sorularınız için 0533 738 96 76 nolu numaradan iletişime geçebilirsiniz.

Tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Sömestir Satranç Turnuvası Ön Kayıt Formu