Bilim Fen Ortaokulu ve Bilim Fen Lisesi – Anadolu Lisesi Çayyolu'nda Açıldı

Yarım asırdır Ankara’nın en başarılı, en köklü kurumlarının başında gelen eğitim kurumlarımız, bu başarı ve deneyimini, Çayyolu'ndaki öğrencilerimiz ve velilerimiz ile 2019 - 2020 eğitim ve öğretim döneminde buluşturuyor.

Şampiyonlar Ortaokulu – Şampiyonlar Lisesi konsepti ile yıllardır liselere ve üniversitelere giriş sınavlarında, bilimsel yarışmalarda ortaya koyduğu üstün başarıyı 21 yıldır sürdürdüğü “okulculuk deneyimi” ile Çayyolu okullarına taşıyor.

21 yıldır okullarımızda sürdürdüğümüz okul + dershane eğitim modelimizi Çayyolu okullarımıza da taşıyor, öğrencilerimize tüm okullarımızda olduğu gibi özel derse ve dışarıdan artı bir desteğe ihtiyaç bırakmayan bütünsel bir sistem sunuyoruz.

Yıllardır birlikte çalıştığımız, “Ankara’nın 1. sınıf yazar öğretmenleri”nden oluşan “Dershane - Temel Lise Ekibimiz” ve uzun yıllardır yetiştirdiğimiz deneyimli yöneticilerimizle Çayyolu okullarımızda da özel bir kadro ile eğitim vermeye devam ediyoruz.

Yarım asırdır her yıl sınavlarda ortaya koyduğumuz üstün başarı ile Ankara'daki velilerimizin güvenini kazandık.

 

HER YIL BİR ÖNCEKİ YILIMIZI ARATMAYAN BAŞARILARLA KAZANDIĞIMIZ GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIK!

Son 8 yılda liselere giriş sınavlarında 90 Türkiye birincisi çıkardık.

Yine bu yıl da 2018 Liselere Giriş Sınavı'nda 3 öğrencimizin "ROBERT KOLEJİ"ne yatılı burslu olarak yerleşmesini sağladık.

 

EN İYİ ÜNİVERSİTELERİN EN İYİ BÖLÜMLERİNİ KAZANDIRMAK TEMEL HEDEFİMİZ!

“2019 Tübitak Fizik Ankara Birincisi” olan okulumuz her yıl bilim, matematik ve fen yarışmalarında dereceler elde ediyor. Sınavlardaki başarısının yanında bilimsel yönü ve çalışmaları kuvvetli olan okulumuz bu yetkinliğini “JALE TEZER ÇAYYOLU BİLİM FEN ORTAOKULU – BİLİM FEN LİSESİ ve ANADOLU LİSESİ”ne taşıyor.

ÇAYYOLU’NDA BAŞARIYA, BİLİME, MUTLULUĞA

KAYITLARIMIZ SONA ERMEK ÜZEREDİR

Kayıt Ofisi İletişim: 0530 821 45 60 - 0312 417 29 29

Adres: Eskişehir Yolu Ümit Mahallesi Meksika Cad. No:49 Çayyolu (GORDION AVM ARKASI)

 

 

Jale Tezer Koleji