Jale Tezer Koleji Öğrencilerinin Danstaki Başarıları Devam Ediyor

Öğrencilerimiz 28 Nisan Cumartesi günü düzenlenen TDSF Ulusal Dans Sporu Yarışmasına ve 29 Nisan Pazar günü düzenlenen WDSF Ulusalararası Dans Sporu Yarışmasına katılmıştır.

28 Nisan Cumartesi günü düzenlenen KSY Yarışması’nda;

Öğrencilerimiz Doğu Şahin ve Nehir Duru Önem Minikler 1E Kombinasyon Kategorisi’nde İkinci olmuştur.

Öğrencimiz Elif Kurt ve partneri Kaya Çağan Bacanak ise Minikler 2 E2 Kombinasyon Kategorisi Dokuzuncu olmuştur. Aynı kategoride yarışan öğrencimiz Radin Aydın Akdem ve partneri Deniz Soysal ise Onuncu olmuştur.

29 Nisan Pazar günü düzenlenen Uluslararası Açık Yarışması’nda ise

Öğrencilerimiz Doğu Şahin ve Nehir Duru Önem Minikler 1 Latin Kategorisi’nde Üçüncü, Minikler 1 Standart Kategorisi’nde ise Dördüncü olmuştur.

Tüm öğrencilerimizi ve partnerlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.