Sonuçlar

17 Şubat ve 3 Mart 2019'da yapılan,  seviyesi 3. sınıftan 11. sınıfa kadar olan öğrencilerin katıldığı Öğrenci Giriş ve Bursluluk Sınavları'mızın sonuçları İnternet üzerinden erişime kapatılmıştır.

Sınav sonuç karnesi edinmek isteyen velilerimiz sinav@jaletezer.k12.tr adresine bir e-posta göndererek, sınava girdikleri şubemize telefon ederek ya da okulumuza gelerek sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

24 Mart 2019'da yapılacak olan sınavın sonuçları açıklandığında sonuç görme sistemine bu sayfada bulunacak olan bağlantı üzerinden erişilebilecektir.

Sınav sonucu görme sayfasında yalnızca öğrencinin sınav karnesine ulaşılabilir. Burslar ve baraj puanlarla ilgili olarak okulumuzla görüşülmelidir. Yoğunluk sebebiyle telefonda bilgi verilmeyecektir.