Anadolu ve Fen Lisesi İngilizce Zümresinden İngilizce Kitap Yardımı

Özel Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi İngilizce Zümresi Konya ili Kulu ilçesinde bulunan Kırkpınar İlkokuluna İngilizce kitap ve flashcard poster yardımı yaparak ordaki öğrencilerin İngilizce öğrenmelerine destek oldu. İngilizce Zümremizin desteği ile yürütülen kampanya sonunda toplanan İngilizce kitaplar  ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Gönderilen kitaplar ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılırken aynı zamanda Flashcard posterlerde sınıfların duvarlarına asıldı. Öğrenci kardeşlerimizin kitapları alırken ki ve posterleri görünce yaşadıkları sevinç, okul yöneticileri tarafından fotoğraflanarak bizlere ulaştırıldı. Projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize gösterdikleri sağ duyudan dolayı teşekkür ederiz.