Ödev Politikası ve Değerlendirme

Okulumuz oyun çağındaki çocukların oyun zamanlarını almadan sorumluluk duygusunu geliştirebilecek ve temel tekrarı sağlayabilecek düzeyde ödevler verir.

- 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize yaşlarına uygun ödevler verilir ve ödev kontrolü aynı hafta yapılır.

- Ödevler 1. sınıflar için hafta içi 35 dakikayı, hafta sonu 1 saati geçmeyecek şekilde planlanır.

- Ödevler 2, 3 ve 4. sınıflarda hafta içi 1, hafta sonu 3 saati geçmeyecek şekilde planlanır.

İlkokulda Temelin Sağlam Olması ve Bir Eksiğin Bir Sonraki Derse Kalmadan Zamanında Tamamlanması Esas Alınır

- Öğrencilerin yapamadıkları ya da yanlış yaptıkları ödevler gün gün takip edilerek kendi öğretmenleriyle yapılan bire bir çalışmalarla tamamlatılır.

Öğrencilere haftasonu ve yaz dönemi için kitap okuma listeleri verilerek düzenli okuma alışkanlığı geliştirmeleri sağlanır.

Her yaz ödev kitapçıkları hazırlanır ve düzenli takibi yapılır.

Öğrencilere devamsızlık sebebiyle ya da anlayamadıkları konularda bire bir özel ders desteği sağlanır.