Eğitim Sistemimiz

EN İYİ LİSEYE HAZIRLAR

İlkokulda atılan güçlü temeller ve yumuşak geçişli bir program ortaokulda yerini Sınavlara Hazırlık Akademisi'ne bırakır.

• Okulumuzda 5.5 gün eğitim verilir.
  • Okulumuz öğrencilerinin en büyük avantajı dershaneye ve özel derse ihtiyaç duymamalarıdır. Dershane ya da özel derse gidecekleri ek zamanı, kişisel gelişmeleri için kullanma şansına sahiptir.
  • İhtiyaç duydukları her an öğrencilerimize ücretsiz özel ders takviyesi yapılır.
  • Haftalık taramalar, aylık deneme sınavları ve kariyer merkezi faaliyetleri gibi stratejik planlamalarla öğrencilerimizin liselere giriş sınavlarında en iyi derecelere ulaşmalarını sağlarız.
  • Sınıflarımız ortalama 22-24 kişiliktir.
  • Araştıran, okuyan, oyun oynayan, sinema, tiyatro, opera vs. gibi faaliyetlerde kendilerini geliştiren, öğrenen ve ruh sağlığı düzgün çocuklar yetiştirmek temel hedefimizdir.

OFİS SİSTEMİ

"İnsanlar yüksek motivasyonlu oldukları zaman imkansızı başarmak kolaydır. Öyle olmadıklarında ise kolayı başarmak imkansızdır."

Bob Collings

Ortaokulda takip ve yumuşak geçişli bir disiplin çok önemlidir. İlkokuldan çıkan öğrenci ortaokul sürecine sistemli başlar ve devam ederse aynı düzeni ve iç disiplini üniversiteye hazırlık sürecine de taşıyacaktır. Bu sebeple ortaokulumuzda 5. sınıftan itibaren ÖDEV TAKİBİ - ÖLÇME, DEĞERLENDİRME ve TAMAMLAMA süreci sistemli, etkin bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

• Öğrencilerimizin haftalık taramaları, aylık denemeleri ve yazılı sınav sonuçları ÖLÇME DEĞERLENDİRME BİRİMİ tarafından düzenli olarak değerlendirilmektedir.
  • Öğrencilerin eksik kaldıkları konularla ilgili 'Madde Analizi' yapılarak öğrencimize zorunlu ve bire bir özel dersler verilerek eksiklikleri tamamlanmaktadır. Bu çalışmalar öğrencilerimizin kendi ders öğretmenleri tarafından yapılmaktadır.
  • Öğrencimizin genel performansında yaşanan düşüşlerin ergenlik süreci, arkadaş - ailevi sebepler, dikkat ve konsantrasyon eksikliği vb. sebeplerden kaynaklanması halinde kurum psikoloğu, kurum yaşam koçu, kurum kariyer danışmanı ve aile danışmanlarıyla öğrencimize etkin bir destek sağlanır.

ÖĞRENCİ TAKİP SİSTEMİ

"Çocuğunuza dair ne varsa bizimle birlikte siz de öğreniyorsunuz."

Kurum bünyemizde kullanılmakta olan K12NET sistemiyle velilerimiz öğrencilerimizin her anlamda takibini bilgisayar ve mobil üzerinden kullanılan sistem ile kolaylıkla yapabilmektedirler. Bu sistem ile okul yönetimimiz ve öğretmenlerimiz velilerimize anlık genel ve öğrenciye özel mesajlarını rahatlıkla ulaştırabilirler. Aynı zamanda velilerimiz de okul yönetimimize ve öğretmenlerimize aynı sistem üzerinden anlık mesajlarla ulaşabilmektedirler.

İnternet tabanlı bu sistem ile velilerimiz;

• Öğrencinin tüm derslerdeki devam - devamsızlığını gün, saat ve ders bazında görebilir.
  • Ödevlerinin yapılıp yapılmadığını takip edebilir.
  • Deneme sınavı sonuçları ve uygulanan tüm testlerdeki başarı ortalamaları grafikleri, öğrenci yazılı sonuçları ve ayrıntılı bilgileri, ödevlerin puan bazında sonuçlarını görebilir.
  • Öğrencimizin sınav, etkinlik ve performans sonuçlarına göre oluşturulan zorunlu ve bireysel etütlerini tarih – saat – öğretmen bazında takip edebilir.
  • Veli - öğretmen - öğrenci bilgi paylaşımı online yapılabilir.
  • Rehberlik birimi ile İnternet üzerinden görüşülebilir.