Lise

BİR LİSEDEN DAHA FAZLASI...

Ruhsal doyuma ulaşmış, mutlu ve başarılı bireyler olmak için gereken her ne varsa fazlasını yapıyoruz:

• Öğrencilerimiz dershaneyi okula taşıyan bir eğitimle en iyi üniversitelerde yerini alır.
  • Öğrencilerimiz IB-DP (çift diploma) programı ile uluslararası geçerlilikte bir lise mezuniyeti elde etmenin avantajını yaşar.
  • Öğrencilerimiz üniversite ve kurum iş birlikleriyle gelecekleri için sağlam temeller ve deneyimler oluşturur.
  • Öğrencilerimiz belediyeler ve kuruluşlarla ortak projeler üreterek proje yönetimlerini geliştirir.
  • Ülke içinde ve dışında düzenlediğimiz gezilerle öğrencilerimiz sosyal, bilimsel ve kültürel geziler yaparak (ABD, NASA, Hollywood, Fransa, İngiltere... vb.) yabancı dilini ve vizyonunu geliştirme imkanı elde eder.
  • Öğrencilerimiz olimpiyat ve TÜBİTAK projelerinde göstermiş oldukları üstün başarı sayesinde başarmanın keyfine varır ve daha fazlasını başarmak için daha çok çalışmaya motive olur.
  • Öğrencilerimiz geleceklerini kitaplardan edinecekleri tecrübelerle inşa edebilecekleri bilincine varır ve kitap okumayı bir lüks değil bir yaşam biçimi olarak kabul eder.
  • Öğrencilerimiz aile danışmanları, yaşam koçları ve kariyer danışmanlarımız sayesinde geleceğe doğru adımlarla etkin bir rehberlikle ilerler.