ANADOLU LİSESİ IGCSE AKREDİTASYONUMUZ GERÇEKLEŞTİ.

Uluslararası programları uygulamak ve bu programlardan öğrencilerimizi faydalandırmak amacı ile okulumuzun açılış aşamalarından itibaren akademik hedefleri içinde yer alan, IGCSE Akreditasyon süreci başvuru adımlarını gerçekleştirmeye başlamıştık. Bu kapsamda 19 Eylül 2017 günü Pearson Eğitim Programları ve Jale Tezer Anadolu Lisesi Uluslararası Programlar Yetkilileri tarafından kapsamlı teftişimiz, okulumuzun eğitim felsefesi ve yöntemi, kurumsal değerleri, fiziksel olanakları ve akademik kadro yetkinliği başlıklarında gerçekleştirildi. Heyet tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından 13 Kasım 2017 tarihinde, “Pearson Eğitim Programlarını Uygulama ve Değerlendirme” yetkisine sahip uluslararası okul olma statüsünü kazandığımız bilgisini büyük bir memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz. Özel Jale Tezer Anadolu Lisesi olarak akreditasyon onayımızı, uluslararası yüksek akademik yetkinlik kapılarını öğrencilerimize açacak bir başlangıç olarak görüyor ve “Pearson Edexcel Checkpoint” uygulamasını lise düzeyinde gerçekleştirecek  olma gururunu yaşıyoruz.
Akreditasyon onayımızın Jale Tezer Anadolu Lisesi Ailesi’ne hayırlı olması dileklerimizle.