Başarı Jale Tezer'de

MAA tarafından Amerika merkezli olarak dünya genelinde organize edilen AMC 10 adlı matematik olimpiyatında  Türkiye 1. si olan öğrencimiz Rıdvan Kutay, Dünya’da %2.5 lik dilime girdi. Amerika tarafından davet edilerek AIME yarışmasına katılmaya hak kazanan öğrencimiz son iki senede Türkiye’den bunu başaran tek ögrenci oldu. Aynı yarışmada öğrencilerimiz Tarık Ege Türkiye 3.sü, Saim Türkiye 7.si oldu.
---
TÖDER sınavında Ankara şampiyonu Jale Tezer'den. 12. sınıf öğrencimiz Denizcan, Türkiye genelinde uygulanan Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği Sınavı'nda tüm soruları doğru yanıtlayarak 1402 kişi arasından 1. oldu. 12. sınıf öğrencimiz Aybars da TYT Türkçe, TYT Fen Bilimleri ve AYT Geometri sınavlarında tüm soruları doğru cevaplayarak Ankara ilinde 3. oldu.
---
TÜBİTAK ortaokul matematik olimpiyatlarında öğrencilerimiz Fatma Zeynep, Yakup Emre, Berkehan, Zeynep Nur, Zeynep Berra, Gülce Ecenaz 2. Aşamaya geçti.
2. aşama sınavında 4 öğrencimiz bronz madalya kazandı.
---
TÜBİTAK Ulusal Bilgisayar Olimpiyatları'nda Türkiye 4.sü olarak 2. aşamayı geçen 9. sınıf öğrencimiz Vedat'ı kutluyoruz.
---
8.sınıf öğrencimiz Muhammed, Türkiye genelinde uygulanan TÖDER sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak 123.716 kişi arasından Türkiye 1.si oldu.
Ayrıca Türkiye ilde ilk 50’ye giren 4 öğrencimizi, ilk 100’e giren 6 öğrencimizi, ilk 500’e giren 27 öğrencimizi ve ilk 1000’e giren 41 öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, onlarla gurur duyuyoruz.
---
80 ülkeden 6 milyon, Türkiye'den 80 bin öğrencinin katıldığı Kanguru matematik yarışmasında öğrencilerimiz Rıdvan Kutay Türkiye 2.si, Tarık Ege Türkiye 4.sü, Alperen Türkiye 8.si oldu.