ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI

Dünya çocuk kitapları haftası kapsamında okulumuzun 2.sınıf öğrencileri derslerine Elma Çocuk Yayınevi Drama yetkilisi Merve Çalışkan’ı konuk ettiler. Drama eğitmeni Merve ÇALIŞKAN ile minik öğrencilerimiz “PO İyilik PataPata’ya İniyor” kitabı için “Sihirli Sözcük Kavanozu “ etkinliği yaptılar. ”Çocuk kitaplarında, kendimden bir parça buluyorum” diyen değerli hocamız öğrencilerimize “Biz değişirsek dünya değişir, kimseden beklemeden, kendi sihirli sözcüğümüzü ya da cümlemizi kavanozumuzdan, kendimize, biz çekelim ve etrafımıza o gün o cümleyi bol bol söyleyelim” diyerek hepimizin kalplerine kocaman bir dokunuş yaptı . 3. sınıf öğrencilerimiz ise sevdikleri çocuk kitaplarının kapaklarını yeniden tasarladılar. UNUTMAYALIM OKUMAK GELECEĞİMİZ İÇİN YAPILAN EN DEĞERLİ YATIRIMDIR . JALE TEZER AİLESİ OLARAK HERKESİN DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ.