Fen ve Anadolu Lisesi IGCSE ENGLISH PROJECT

Okulumuzda uygulanan IGSCE programı kapsamında bir çok dersten projeler yapılmaktadır. Bunlardan bir tanesi ise IGSCE İngilizce projesidir. İngilizce projesi başlığı altında sosyal sorumluluk kapsamında Çankaya Belediyesi Masal Kalesi adlı anaokulu öğrencilerine öğrencilerimiz tarafından İngilizce dersi verildi. Çocuklarımız İngilizceyi sadece ders olarak değil aynı zamanda hayatlarının her alanında kullanması gerektiğini benimseyip bunu kendilerinden yaşça küçük ve ihtiyacı olan minik kardeşlerine aktarmışlardır. Kendi bilgilerini aktarıp, şarkılar öğretip, oyunlar oynayarak ders işleyen çocuklarımızın hem özgüvenleri gelişmiş hem de ihtiyacı olana yardım etmeyi öğrenerek, takım çalışmasının önemini kavramışlardır.