Geleceğe Birer Fidan Bırakıyoruz

Ülkemizde yanan ormanların üzüntüsünü derinden yaşıyoruz. Bunun için öğrencilerimiz geleceğe okul bahcemizde birer fidan bırakıyor.

ÜLKEMİZ NEFESSİZ KALMASIN
Son yıllarda hem dünyada hem de ülkemizde nüfus artışına bağlı olarak artan hava kirliliği insan sağlığını ve dünyanın geleceğini tehlikeye atmaktadır. Bu sorunların üzerine bir de adeta ciğerlerimiz olan ormanların yanması tüm ekolojik dengenin altüst olmasına neden olmaktadır. Orman yangınları dostumuz olan birçok canlının ölümüne neden olurken bizlerin de soluğunu kesmektedir.
Biz bir EKO OKUL olarak, öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle birlikte bu olumsuz gidişe dur demek için okul bahçemize ağaçlarımızı dikip onlara can suyunu verdik. Umarız başkalarına da örnek olarak hep birlikte ülkemizi güzelleştirip bu güzellikleri yarınların çocuklarına bırakabiliriz.