IGCSE Diplomalarımız Geldi

Pearson Edexcel International GCSE (General Certificate of Secondary Education), öğrencilerin bir konu hakkında bilgi edinmelerinin yanı sıra bilgiyi gerçek hayatta nasıl kullanabileceklerini de kapsayan; İngiltere başta olmak üzere, dünya çapında lise seviyesinde uygulanan ve dünyanın önde gelen üniversiteleri tarafından kabul gören akademik yeterlilik ve 21.yüzyıl transfer edilebilir beceriler ile üst düzey bir programdır.

Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi ( Oran Kampüs ), Jale Tezer Bilim Fen Lisesi (Çayyolu Kampüs) öğrencilerimiz bu program çerçevesinde uygulanan sınavları üstün başarılarla tamamlayıp, AS / A- Level programı çerçevesinde Haziran ayında düzenlenecek sınava katılma hakkını kazandılar.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, aynı başarıları AS / A- Level sınavlarında da göstermelerini diliyoruz.