Jale Tezer öğrencileri MUN ödüllerini toplamaya devam ediyor!

Oran ve Çayyolu okullarımızdan lise öğrencilerimiz 18-19-20-21 Ocak 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleşen Bilkent Model United Nations (MUNBU) etkinliğine katıldılar. Entelektüel olarak gelişmek, İngilizceyi diplomatik dille de kullanabilmek, sosyalleşmek hedefleri taşıyan etkinlikten ödülle döndük.
10. sınıf öğrencilerimizden mansiyon ödülü alan Erk'i, ve üstün delege ödülü alan Ezgi ve Kemal Jack'i tebrik ediyoruz.

Jale Tezer’s studens keep collecting MUN prizes!

Our high school students  from Oran and Çayyolu campuses attended Bilkent Model United Nations (MUNBU) which took place on January 18-19-20-21, 2021 online. We won prizes on the event which has the purposes of improving intelectually, using English in diplomatic registers and socilizing. We congratulate our students:
Erk for Honorable Mention prize,
Ezgi and Kemal Jack for Outstanding Delegate prize they received.