Okulumuz Erkek ve Kız Yüzme Takımlarından Ankara Dereceleri

07-08 Mart 2018 tarihlerinde Eryaman Tohm Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen okullararası minikler kategorisi yüzme yarışları 30 okul 300 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Okulumuz Kız Yüzme Takımı 4*50 Karışık Bayrak Yarışında Ankara 4.sü olarak kürsüye çıkma hakkı kazanarak madalya almıştır.

Sporcularımızdan Eslina GÖL 100 Kelebek yarışında Ankara 3.sü olarak kürsüye çıkma hakkı kazanmış ve madalya almıştır. Tüm yarışlar toplam puanlamasında hiçbir yarışında diskalifiye olmadan başarılı bir şekilde yarışan Kız Yüzme Takımımız 2248 puan toplayarak Ankara 4.sü olarak KUPA kaldırmıştır. Erkek takımımız ise yine tüm yarışlarında hiç diskalifiye olmadan başarılı bir şekilde yarışarak toplamda 1750 puan toplayarak Ankara 5.si olmuştur. Tüm yarışlar toplamında  5 madalya ve 1 KUPA ile okulumuza başarı getiren tüm sporcularımızı ve çalıştırıcılarını tebrik eder başarılarının devamını dileriz.