Oxford Proje Yarışması

JaleTezer Oran Kampüsü 10. sınıf fen lisesi öğrencilerimizle her sene Oxford Üniversitesi tarafından düzenlenen “Project Competition 2021” adlı yarışmaya katıldık. Projekonusu olarak bu yıl öğrencilerden çevrimiçi bir video görüşmesi için ideal konuk listelerini hayaletmelerini istediler. Kimi davet edeceksin? Onlara ne soracaksın? Öğrencilerimiz çevrimiçi buluşmalar düzenleyerek projekatılım belgesi almaya hak kazandılar. Azim ve çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Jale Tezer Oran Science High School 10th grade students participated in the “Project Competition 2021” organized by Oxford University. For this year’s project, students are asked to imagine the ideal guest list for an online video call. Whom will you invite? What are you going to ask them? Our students were entitled to receive a project participation certificate by organizing online meetings. Congratulations on your perseverance and hard work.

Oxford Proje Yarışması Oxford Proje Yarışması Oxford Proje Yarışması