Project Competition 2022

Her sene “Oxford Üniversitesi” tarafından düzenlenen “Project Competition 2022” adlı yarışmaya Jale Tezer Fen Lisesi Oran Kampüsü İngilizce Öğretmeni Enes Topsakal’ın rehberliğinde, fen lisesi öğrencilerimizle katıldık. Proje konusu olarak bu yıl öğrencilerden çevrimiçi bir video görüşmesi ile şehirleşme problemlerine çözüm geliştirmeleri istendi. Öğrencilerimiz, takım çalışması ve problem çözme yeteneklerini kullanarak çevrim içi buluşmalar düzenledi ve projeye katılım belgesi almaya hak kazandılar.

Under the supervision of English Teacher Mr. Enes Topsakal, our Science High School students in Oran Campus participated in the "Project Competition 2022" which is organized by "Oxford University" every year. As a project topic, this years’ students were asked to develop solutions to urbanization problems using online video calls. Our students organized online meetings using their teamwork and problem-solving skills and were entitled to receive a certificate of participation in the project.We congratulate our students who participated in the project for their hard work.