Sadık Gültekin ile 2020 YKS Süreci ve Sınava Hazırlık

Jale Tezer Koleji Anadolu ve Fen Lisesi 20 Mayıs 2020 Çarşamba Günü Eğitim Uzmanı, Eğitim Yazarı NTV ve CNBC-e televizyon kanallarında eğitim programları yapımcısı ve sunuculuğu yapan ve birçok üniversitenin eğitim danışmanlığı yapan Sadık Gültekin’i ağırladı.  2020 YKS SÜRECİ ve SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE SON ÖNERİLER konulu söyleşi Sadık GÜLTEKİN, 2020 YKS ye hazırlanan öğrencilerin ÖSYM nin aldığı yeni kararlar doğrultusunda süreci lehlerine çevirebileceğini dile getirdi. 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS’ye hazırlık sürecinde disiplinli olmanın, düzenin ve planlı çalışmanın önemi vurgulandı. Paylaşımları için değerli misafirimiz Sadık Gültekin’e çok teşekkür ederiz.