Yaz Okulu Başlıyor

Jale Tezer Koleji Gaziosmanpaşa Yerleşkesi Yaz Okulu için kayıtlar başladı. 5-12 yaş arası öğrencilerin yüzme, İngilizce, sanat, drama, eğlenceli bilim, voleybol, basketbol, arts&crafts, akıl oyunları, satranç, eğitici sinema, masa tenisi etkinliklerine; bahçe oyunlarına, turnuvalara, pikniklere ve kitap okuma saatlerine katılabilecekleri yaz okulumuz Haziran'da başlayacak. Programlar 2, 3, 4 haftalık dönemler halinde hafta içi 9.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacak. Öğrenciler verimli ve eğlenceli bir yaz tatili geçirmek için Gaziosmanpaşa yerleşkemizdeki kapalı spor salonu, konferans salonu, yarı olimpik havuz ve diğer olanaklardan faydalanabilecekler. Kayıt için 0312 446 44 46 ve 0312 447 49 49 numaralı telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.