Huzurevi Sakinlerine Piyano ve Gitar Resitali Eşliğinde Yılbaşı Kutlaması

Okulumuz 9-A sınıfı öğrencileri 27 Aralık 2016 Salı günü İngilizce öğretmeni Nükte Şendil eşliğinde Ihlamur Konağı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’ne ziyartette bulunarak yılbaşı kutlaması organize ettiler. Huzurevinde konuk olan çınarlarımızla yakından ilgilenen öğrencilerimiz piyano ve gitar resitalleri ile onların yeni yıllarını kutlayarak mutlu ve eğlencili bir gün geçirmesini sağladılar. Her gün hatırlanması ve hiç unutulmaması gereken yaşlılarımıza duyarlılık ve sevgiyle yaklaşılması duygusunun gelişmesini amaçladığımız etkinliğimizde öğrencilerimiz yaşlılalarımıza mutlu, huzurlu ve sağlılıklı yıllar temennisinde bulundular.  Öğretmen ve öğrencilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.