Jale Tezer Kolejinden Örnek Yardım Kampanyası

Jale Tezer Koleji öğrencileri tarafından düzenlenen yardım kampanyası çerçevesinde bu yıl Ağrı /Hamur Yukarı Deredibi Köyü İlkokulu'na, başta kitap ve kırtasiye olmak üzere kışlık kıyafetler, okul üniforması, oyuncak yardımı yaptık.

Tüm öğrenci - velilerimizin duyarlılığı ve desteği ile yürütülen kampanya sonunda toplanan malzemeler, kargo ile  ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Gönderilen kitaplardan el birliği ile okul kütüphanesi oluşturan öğrencilerin  aynı zamanda aldıkları malzemeleri görünce yaşadıkları sevinç, okul yöneticileri tarafından fotoğraflanarak bizlere ulaştırıldı. Bu projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizle gösterdikleri sağ duyudan dolayı gurur duyuyor, herkese verdikleri emekler için teşekkür ediyoruz.