Montessori Anaokulu Öğrencileri Çin Mutfağını ve Kültürünü Tanıyor

Çocuklar için keşfetmek en büyük zenginliktir. Her keşiflerinde bir yetişkinin gördüklerinden ve öğrendiklerinden daha fazlasını alırlar. Dünyanın her yerine, her mutfağına ve her ortamına adapte olabilecek çocuklar yetiştiren Jale Tezer Koleji: Montessori Anaokulu’nda bu ay Çin Mutfağını ve kültürünü tanıyor. Minik gurmelerimiz kültür dersleri kapsamında dünyada özellikle mutfak kültürü ve sofra adabıyla diğer ülkelerden çok farklı olan Çin Mutfağındaki lezzetleri deneyimlerken aynı zamanda Çinlilerin sofra adabını öğrenmiş oldu.