Montessori "Değerlere Çağrı" Projesi

Güzel Bir Gelecek İçin Umutla

Jale Tezer Koleji ailesi olarak "Değerlere Çağrı" projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Anaokulundan ortaokulun sonuna kadar tüm öğretmenlerimizin işbirliği ile gerçekleştirdiği projemizin bu dönem ki ana konuları saygı, sevgi, barış ve hoşgörü. Okul olarak bu ve buna benzer projelerimizdeki amacımız, Jale Tezer Koleji'nden mezun olan her bir öğrencimizin öğretiminin yanı sıra zengin bir değer gücüne sahip olabilmesidir. Çünkü Jale Tezer Koleji olarak en büyük hedefimiz gelecek nesillerimizin, sevgisi hiç bitmeyen, saygının önemini unutmayan, barışın değerini anlayan ve hoşgörünün en kıymetli şey olduğunu bilerek ilerlemelerini sağlamaktır. Güzel bir gelecek için umutla...

Montessori "Değerlere Çağrı" Projesi 1 Montessori "Değerlere Çağrı" Projesi 2 Montessori "Değerlere Çağrı" Projesi 3 Montessori "Değerlere Çağrı" Projesi 4 Montessori "Değerlere Çağrı" Projesi 5