Şanlıurfa Üstüntaş İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki Kardeşlerimiz için Topladığımız Yardımlar Hazır

Şanlıurfa Üstüntaş İlkokulu ve Ortaokulundaki kardeşlerimize yardım etmek amacıyla 4, 5 ve 6.sınıf öğrencilerimizin,velilerimizin ve Sosyal Bilgiler Zümremiz desteği ile 16 koli kitap, kırtasiye ve kıyafet yardımı topladık. Küçük de olsa “her çok az doğar” felsefesiyle gerçekleştirdiğimiz kampanyamızda çocuklarımıza faydamız olduysa ne mutlu... Hayata anlam kazandıran paylaşımı, sevgiyi, hissetmeyi, dokunabilmeyi, irdelemeyi, mucadeleyi ve duygulanmayı sağlayan; sosyal sorumluluk projelerine verdikleri desteklerden dolayı tüm ekibimiz, yetiştirdiğimiz duyarlı öğrencilerimiz ve saygı değer velilerimiz ile gurur duyuyoruz.