JALE TEZER OKULLARI 19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI SATRANÇ TURNUVASI - 23 MAYIS 2021

23 Mayıs Pazar saat 13:00'de,  Lichess sitesi üzerinden online olarak düzenlenecek olan 19 Mayıs Gençlik Haftası Satranç Turnuvası detayları:

Turnuva Tarihi: 23 Mayıs 2021 Saat:13.00

Turnuva Süresi: 100 dk

Turnuva Katılım Linki: https://lichess.org/tournament/T7Szukt1

Turnuva Canlı Yayın Linki: Jale Tezer Eğitim Kurumları YouTube Kanalı (İsteyen öğrenci ve velilerimiz canlı yayın linkinden müsabakaları analizleri ile takip edebilir.)

Katılımcılar: Tüm veli-öğrencilerimiz ve katılmak isteyen herkese açıktır.

Turnuvada verilecek ödüller;

*  İlk üç dereceye giren katılımcılara sürpriz hediyeler

Önemli Notlar:

*Katılım linke girdiğiniz zaman (hesabınızın açık olması gerekmektedir) katıl tuşuna basıp, şifreyi girdikten sonra turnuva sayfasında ‘’çekil’’ butonunu görüyorsanız kayıt işleminiz tamamlanmış demektir. Başlama saatinde turnuva ekranında olmanız yeterlidir. Maçlar otomatik olarak başlayacaktır.

*Turnuvaya katılan herkes, Turnuva Katılım Yönergesini kabul etmiş sayılır.

*19 Mayıs Gençlik Haftası Satranç Turnuvası Ön Kayıt Formunu doldurmadan önce lichess.org sitesine kayıt olunuz. Turnuva kayıt işlemlerini doğru bir şekilde yapmak için lütfen Kayıt İşlemi Yönergesini inceleyiniz.

*Tüm sorularınız için 0533 738 96 76 nolu numaradan iletişime geçebilirsiniz.

Tüm katılımcılara başarılar dileriz.