Amerika'da Eğitim Danışmanlık Semineri

Counsellor support seminar by the English Committee of Private Jale Tezer Science and Anatolian High School (OR-AN Campus) about education in the USA: You are closer to your dreams of having an international education in Private Jale Tezer Educational Institutions. Turkish-American Association EducationUSA counselor Naz ETÇİOĞLU gave a seminar to our 9th and 10th grade students about Community College Education System in the USA and EducationUSA Network.

Özel Jale Tezer Fen ve Anadolu Lisesi (OR-AN Yerleşkesi) İngilizce Biriminin düzenlemiş olduğu Amerika’da Eğitim Danışmanlık Günleri Semineri: Yurtdışında Eğitim hayallerinize Özel Jale Tezer Eğitim Kurumlarında daha yakınsınız. Türk-Amerikan Derneği EducationUSA danışmanı Naz ETÇİOĞLU Amerika’da Community College Eğitimi ve EducationUSA ağı konusunda 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize seminer verdi.

Amerika'da Eğitim Danışmanlık Semineri Amerika'da Eğitim Danışmanlık Semineri Amerika'da Eğitim Danışmanlık Semineri