Amerika'da Eğitim Danışmanlık Semineri

Counsellor support seminar by the English Committee of Private Jale Tezer Science and Anatolian High School (OR-AN Campus) about education in the USA: You are closer to your dreams of having an international education in Private Jale Tezer Educational Institutions. Turkish-American Association EducationUSA counselor Naz ETÇİOĞLU gave a seminar to our 9th and 10th grade students about Community College Education System in the USA and EducationUSA Network.

Özel Jale Tezer Fen ve Anadolu Lisesi (OR-AN Yerleşkesi) İngilizce Biriminin düzenlemiş olduğu Amerika’da Eğitim Danışmanlık Günleri Semineri: Yurtdışında Eğitim hayallerinize Özel Jale Tezer Eğitim Kurumlarında daha yakınsınız. Türk-Amerikan Derneği EducationUSA danışmanı Naz ETÇİOĞLU Amerika’da Community College Eğitimi ve EducationUSA ağı konusunda 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize seminer verdi.