Haftanın Kitap Önerileri

Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,
Jale Tezer Koleji ailesi olarak bizler, her kitabın hayata açılan aydınlık birer pencere olduğunu biliyoruz.
İşte tam da bu nedenle tüm Jale Tezer Koleji ailesini her gün 20.00 - 20.30 saatleri arasında kitap okumaya davet ediyoruz.

Bu süreçte siz değerli aile üyelerimizden ricamız, saat 20.00’ de televizyon, tablet, telefon gibi teknolojik cihazları ortamdan uzaklaştırarak kitapların büyülü dünyasına doğru çıktığımız bu yolculukta bizlere eşlik etmeniz.
Böylece Jale Tezer Koleji ailesi olarak hep birlikte anı paylaşacak ve el birliğiyle geleceğe aydınlık bir pencere açmış olacağız.
Jale Tezer Koleji olarak “Kitaplar ile aramızda engel yok.” diyoruz. Bu süreçte kitaplara ulaşabilme noktasında sorun yaşayabileceğinizi göz önünde bulundurarak sizlere T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının mobil uygulaması olan “ Kütüphanem Cepte" uygulamasını tavsiye ediyoruz. Uygulamaya E- Devlet üzerinden giriş sağlayarak binlerce kitabı ücretsiz okuyabilirsiniz.
İşte siz değerli öğrencilerimiz için “Kütüphanem Cepte" uygulamasından ücretsiz erişim sağlayabileceğiniz birkaç kitap önerisi…