Öğrencilerimiz MUN’a Katılarak Okulumuzu Temsil Etti

Özel Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencilerimizden Kürşat Kağan Çanga, Aybars Pektaş, Alperen Kaan Yılmaz ve Deniz Beyza Bezik 9-12 Şubat tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Liseleri ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde gerçekleşmiş olan MUN ‘a katılarak okulumuzu temsil etmiş; İngilizceyi resmi ortamlar dahil etkin bir şekilde kullanıp 21. yy Dünya sorunlarına çözüm bulmaya çalışmıştır.

Bunun yanı sıra 10 Fen A sınıfı öğrencilerinden Kürşat Kağan Çanga Birleşmiş Milletler İnsan Haklarıı7 komitesinde İsviçre Büyükelçisi olarak “Honourable Mention” ödülü, “yine aynı sınıftan Alperen Kaan Yılmaz ise “DISEC” komitesinde Suudi Arabistan Büyükelçisi olarak “Honourable Mention” ödülü almıştır.

Öğrencilerimiz MUN’a Katılarak Okulumuzu Temsil Etti 1 Öğrencilerimiz MUN’a Katılarak Okulumuzu Temsil Etti 2