Öğrencilerimizin Taco Ziyafeti

Çok kültürlü yaşamın önem kazandığı günümüzde Jale Tezer Koleji olarak Modern Yabancı Dil derslerine ayrı bir önem vermekteyiz. Öğrencilerimize ikinci bir yabancı dil eğitimi verirken, öğrendikleri dilin kültürünü de eğlenceli bir şekilde yaşatarak deneyim kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu bağlamda İspanyolca dersi alan öğrencilerimiz ile birlikte “Taco Hut”a gittik. Çeşitli tacolardan tadıp Meksika mutfağı ile buluştuk. Taco’nun nasıl yapıldığını öğrendik. Keyifli vakit geçirerek, Meksika ve İspanya’ya dair yeni şeyler öğrendik.